Twiske Swimrunners
avontuur, fun, swimrun

Hardlooptrainingen

Hardlooptrainingen verzorgen wij voor beginners, voor gevorderden en voor mensen die weer opnieuw beginnen met hardlopen. 

Dinsdag 19.00 - Beginnersgroep (hele jaar)
Woensdag 19.00 uur - Gevorderden groep (hele jaar)

Zondag 9.00 uur - trailrun groep gevorderden (seizoen medio oktober - 1 mei)
Vertrek vanaf zwembad De Breek, Sportpark 7 in Landsmeer.

De beginnersgroep loopt tussen de 4 en 6 kilometer. Zelden is dat aan 1 stuk. Conditieverbetering is het primaire doel en dat doen wij spelenderwijs. Vaartspel en interval vormen een vast onderdeel van de training, na een lichte warming up, met (dynamisch) strekken. Een ruim half uurtje ben je echt leuk bezig aan de rand van het Twiske. En met een hardloop lidmaatschap mag je ook meedoen aan de zwemtrainingen.

De gevorderde hardlopers krijgen op donderdag een training van circa 5 kwartier. Na het inlopen en het rekken&strekken, gaat de training in verschillende tempo's. Allerlei vormen van interval en weerstandstrainingen wisselen elkaar af. Iedereen op zijn eigen snelheid, want na elke versnelling wachten wij op elkaar. Trainer Niels heeft een liefde voor brugtrainingen, vaartspellen en minutenloopjes. Jij gaat absoluut een betere hardloper worden.

Trailrun (in het najaar en de winter) is 1 groot avontuur. Vaak in het Twiske, maar niet zelden in de duinen bij Zandvoort of Wijk aan zee, de bossen in het Gooi of een blubberrondje Naardermeer. In deze periode zijn trainingen vaak tussen de 10 EM en halve marathon. Lekker plezier maken met elkaar en tegelijkertijd stomen wij je klaar voor het swimrun seizoen. Want swimrun is natuurlijk 'gewoon' een trailrun met open water zwemmen. 


 
E-mailen
Bellen
Map
Info