Twiske Swimrunners
avontuur, fun, swimrun

Onze vereniging

Onze vereniging is opgericht door een groep enthousiaste duursporters, met een achtergrond in het hardlopen en zwemmen. Al in 2016 kwamen wij in aanraking met de swimrun sport. Een uit Zweden afkomstige duursport die trailrun en open water zwemmen combineert. Je leest er meer over elders op deze website.

De vereniging heeft zich tot doel gesteld om de swimrun sport te promoten en toegankelijk te maken voor sporters van elk niveau. Aan de hand van een gericht jaarplan, trainen wij het hele jaar door in natuurgebied het Twiske en in het seizoen in zwembad De Breek.

Daarnaast organiseert de vereniging clinics om kennis te maken met de sport of om sporters verder te helpen met kennis over de sport. Ook het organiseren van wedstrijden en deelnemen aan wedstrijden in binnen- en buitenland is een doel van leden binnen de vereniging. Onze trainers helpen de leden om hier gericht voor te trainen. 

Het bestuur is actief betrokken bij kennisoverdracht van de swimrun sport aan andere verenigingen en organisaties. Onze leden zijn ook betrokken bij de begeleiding bij swimrun evenementen en wedstrijden, buiten onze eigen vereniging.

Onze vereniging is lid van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB)

 
E-mailen
Bellen
Map
Info