Twiske Swimrunners
avontuur, fun, swimrun

Trainers

Joop (1961) is de hoofdtrainer van onze vereniging.
Hij heeft decennia lange ervaring als triathleet, en weet goed zijn kennis op een rustige manier en heldere manier over te brengen. Dat doet hij graag aan beginnende swimrunners. Ook maakt Joop het training jaarplan voor de vereniging. Aan de hand van dit plan, worden de zwem-, hardloop en swimrun trainingen verder uitgewerkt. Bij de zwemtrainingen staat Joop - met goede adviezen op onze leden te letten. Daar helpt hij techniek te verbeteren en aan te leren, zoals het zwemmen met paddles. Vragen over swimrun pakken, voeding en de beste manier om te water te gaan, kan Joop je allemaal leren, ook tijdens de gerichte swimrun trainingen op zondag.

Alfred (1970) is een allrounder. Hij geeft zwem-, hardloop- en swimrun trainingen. Zijn kennis heeft hij opgedaan vanaf zijn vroege jeugd bij een atletiek- en een zwemvereniging. In ons zwembad, neemt hij de beginnende borstcrawlers bij de hand. Alfred is een echte verengingsman met sociale inborst. Naast trainer, is hij onze secretaris en vormt hij een team met de technische dienst. En hij is een mooi familiemens. Alfred heeft 4 zoons, die je ook geregeld zal treffen bij de trainingen. De jongste zoons (tweeling, 14 jaar) lopen bij onze beginnersgroep.

Niels (1971) is de hardlooptrainer van de vereniging. Zowel de beginnende hardloper, als de ervaren hardloper kan veel van hem leren. Als iets zeker is: de trainingen die hij geeft zijn zeer gevarieerd. En met zijn hang naar avontuur, sleept hij onze leden naar tal van swimrun en trailrun wedstrijden in binnen- en buitenland. Zijn trainingen zijn altijd van het samen-uit-samen-thuis principe. Hij weet verbaal ieder individu te stimuleren, binnen zijn/haar eigen potentie. Gevorderde swimrunners gaan graag met hem op pad in 'zijn' Twiske en (soms ver) daarbuiten. In wisselende samenstelling vormt hij duo's (m/m en m/v) bij swimrun wedstrijden. Niels is tevens onze voorzitter en vertegenwoordigd de vereniging als een echte ambassadeur voor de swimrun sport. 


 
E-mailen
Bellen
Map
Info